sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Satellite Stories- musta kynnys 27.2.2015

"Mä haluun keikalle!"
On lause,jonka kuulemiseen kaverini ovat varmasti jo aivan lopen kyllästyneitä.Onneksi hiihtolomani Kruunasi keikkareissu Jyväskylään.Eikä vain mille tahansa keikalle vaan yhden lempi bändini Satellite Storiesin keikalle.Kaiken rehellisyyden nimissä on todettava että keikka oli aivan uskomattoman mahtava. Setti oli huikeaa tykitystä ja fiilis yleisössä oli mitä parhain.

Omaan makuuni keikka oli aivan täydellinen. Klubikeikoissa on vain sitä jotain mitä rakastan. Kun bändi soittaa puolen metrin päässä ja bailatessa pitää varoa ettei käsi huitase kitaraa, tunnelma on aikas vertaansa vailla. 

Oli niin ihana huomata kuinka aidon iloiselta bändin laulaja Esa Mankinen näytti keikan aikana yleisön laulaessa täysillä mukana. Siitä ilmeestä oli kaukana joidenkin artistien "päähän nousut" ja turtumiset keikkailuun. Muutenkin bändistä välitty yleisöön aitoa tekemisen iloa.


kuva
Eilinen ja tää päivä onkin mennyt bändin perjantaina julkaistua levyä kuunnellessa. Kun ekaa kertaa biisejä kuuntelin kuluneella viikolla, aattelin että ei ihan edeltävien levyjen tasoon ylletty. Mutta parin soittokerran jälkeen ei voi muuta todeta kun että ehdottomasti bändin paras levy.Omia suosikkejani levyltä ovat mm. Polarized,Campus, Heroine, Painted arms ja Round
  and Round, tai siis toisin sanoen koko levy on täyttä kultaa. Eikä muuten nuo kappaleet ole alkaneet kyllästyttään edes noin kahdennenkymmenen soittokerran jälkeen.


Nyt sitten pitäisi vain löytää seuraa lähtemään RuisRockkiin, että pääsisi uudelleen tätä bändiä kuuntelemaan!

\\

Yeah so I just want to say that I went to Finnish band Satellite Stories gig last Friday and it was amazing! They are probably coming to your country, if you live in Europe and you should definitely go! Because they are awesome!

\\

You think you've heard it all before, the show
But you never really seen or settle
Once you've heard it all upfront you know
That you really seen or settle
You think you've heard it all before
VAGABONDS, we're VAGABONDS
VAGABONDS, we're VAGABONDS

If I could change
If I could change this fear I would
If I could change 
If I could change this fear I would

Vagabonds by Satellite Stories

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti