sunnuntai 18. tammikuuta 2015

favorites of this weekTämän talven toinen hiihto kerta. Olen vihannut hiihtämistä suurimman osan elämästäni, mutta pari vuotta sitten siitä tulikin syy miksi opin rakastamaan talvea. Suurin syy miksi hiihtämisestä aloin nauttimaan oli se että minulle hiihtäminen tarkoittaa laatuaikaa rakkaan Taatani kanssa.
Eilen oli upea hiihto päivä; aurinko paistoi, metsä oli hiljainen, seura ihanaa ja latu oli jo paremmassa kunnossa ja suksi luisti. Omassa hiihto taidossani, ainakin laskujen kohdalla, olisi kyllä paljon parannettavaa. 78- vuotias isoisäni laski epätasaisimmatkin ja jäiset laskut erittäin sulavasti, Omasta sulavuudestani ehkä kertoo jotain se kuinka mustelmilla polveni ovat...


American beauty/American psycho by Fall Out Boy Olen ollut aivan innoissani kun suosikki bändiltäni on tullut albumin verran uutta musiikkia.Vaikka bändin tyyli on muuttunut omaan makuun vähän liikaa kaupallisen popin kuuloiseksi, tykkään silti tosi paljon uusista biiseistä. Kannattaa kuunnella ainakin omat suosikkini  American beauty/American psycho ja Twin Skeleton´s (Hotel In NYC).

Kahvilassa istuskelu ihanan ystävän kanssa. Viikon paras idea oli se kun matka koulusta kotiin keskeytyikin kahden tunnin kahvilassa istumisella. Yksi lemppari asioistani on se kun saa istua rauhassa ja jakaa kaikki mieleen tuevat asiat tärkeän ihmisen kanssa. Vaikka koulussa joka päivä näkeekin niin on se aivan eri puhua tee kupin ääressä kivassa kahvilassa, kuin väsyneenä tuntien välissä meluisella käytävällä.

Tämän blogin aloittaminen. Olen jo jonkin aikaa miettinyt että haluaisin taas alkaa kirjoittamaan blogia. Haluan tästä blogista itselleni jotakin päiväkirjan tapaista,paikan jossa voin selventää ajatuksiani itsellenikin. Minne voin laittaa reissukuvia, talentaa onnistuneet asuvalinnat ja lisätä piirtelyistä onnistuneimmat. Missä voin jakaa ajatuksia, ihmetyksiä ja inspiraation lähteitä. Halusin myös hyvän syyn käskeä itseäni kaivamaan kamera ueammin esille.

\\ 

Just some Sunday thoughts about skiing with my grandfather, new music from my favorite band, talking in café with my friend and why I started blogging again.

\\

It take courage to grow up and become who you really are - E.E.Cummings


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti